תבשיל חומוס פיקנטי

תבשיל עשיר בחלבונים מהצומח, פיקנטי וטעים. מתאים גם לצמחונים.
מתכון תבשיל חומוס פיקנטי
רכיבים למתכון תבשיל חומוס פיקנטי
 300גרם גרגרי חומוס
 2בצלים קצוצים
 3שיני שום כתושות
 5כפות שמן זית
1/4 כפית קארי
 1/2כפית כורכום
 1/3כפית צ'ילי
 3עגבניות קצוצות
 7עלי נענע טריים
 1לימון שלם + כמה פרוסות לימון לקישוט
 2כפות רוטב סויה
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנת מתכון תבשיל חומוס פיקנטי
משרים את גרגרי חומוס במים למשך 12 שעות ולאחר מכן מבשלים אותם עד התרככות מלאה. מטגנים את הבצל ואת השום בשמן הזית עד שיהפכו לזהובים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את החומוס, העגבניות, עלי הנענע ורוטב הסויה. מבשלים עוד 15 דקות. סוחטים פנימה מיץ מהלימון. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ופלחי לימון.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf