תבשיל כרוב עם תפוחים

תבשיל כרוב מקורי של יהודי ספרד בשילוב תפוחים ונענע. תבשיל בריא ומזין, נפלא גם כתוספת מרעננת.
מתכון תבשיל כרוב עם תפוחים
רכיבים למתכון תבשיל כרוב עם תפוחים
 1כרוב לבן קצוץ גס
 1בצל חתוך גס
 1תפוח עץ ירוק חתוך לרבעים
 1כף רסק עגבניות
 1לימון סחוט
פלפל שחור ומלח
חופן נענע קצוצה
 3כפות שמן קנולה
אופן הכנת מתכון תבשיל כרוב עם תפוחים
מטגנים בצל בסיר רחב בצל עד להזהבה, מוסיפים כרוב ומערבבים. מאדים מעט ומוסיפים לסיר את פלחי התפוחים. מבשלים עוד 20 דקות, מוסיפים תבלינים ונענע קצוצה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf