תפוחי אדמה אפויים בטפנד זיתים

מנת תפוחי אדמה מתובלת היטב בניחוח איטלקי קסום.
מתכון תפוחי אדמה אפויים בטפנד זיתים
רכיבים למתכון תפוחי אדמה אפויים בטפנד זיתים
1/2 כוס טפנד זיתים (עדיף מזיתים שחורים)
6 תפוחי אדמה קלופים
מיץ מ- 1 לימון
4 כפות שמן זית
2 כפות עלי טימין
מעט שבבי צ'ילי
4-6 כפות גבינה פרמז'ן – לזרייה
אופן הכנת מתכון תפוחי אדמה אפויים בטפנד זיתים
פורסים את תפוחי האדמה ומבשלים כ- 10 דקות במים רותחים עם מעט מיץ לימון ומסננים. מערבבים את כל הרכיבים מלבד הפרמז'ן בקערה ומוסיפים פנימה את פרוסות תפוחי האדמה. מערבבים בעדינות ומסדרים בתבנית בצורת רעפים. מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf