קציצות בשר ברוטב

מתכון בסיסי ומוצלח במיוחד לקציצות ברוטב אדום, מתכון מנצח לילדים.
מתכון קציצות בשר ברוטב
רכיבים למתכון קציצות בשר ברוטב
1/2 ק"ג בשר טחון
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קטנים
2 גזרים בינוניים
1ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט מלח
1 ו-1/2 ליטרים של ציר עוףציר ירקות
1 רסק עגבניות
אופן הכנת מתכון קציצות בשר ברוטב
מוסיפים לבשר את תפוחי האדמה, הבצלים והגזרים מרוסקים בפומפייה דקה. מוסיפים ביצה, פירורי לחם לפי הצורך (שהעיסה תהיה רכה) ואת התבלינים. בסיר רחב מרתיחים ציר עוף/ ירקות עם 2 כפות שמן עם רסק העגבניות ומערבבים. יוצרים מתערובת הבשר עיגולים קטנים ומניחים בציר הרותח ,ממשיכים לבשל עוד כ-30 דקות. מגישים עם אורז.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf