תוספת בריאה ומזינה, עשירה בחלבונים מן הצומח.

רכיבים למתכון קינואה
1כוס קינואה
1כף שמן זית
1/2כוס זיתים שחורים משובחים
8עגבניות מיובשות, מושרות בשמן זית
2כפות בזיליקום טרי קצוץ
1כפית שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1כף שמן זית
1/2כוס זיתים שחורים משובחים
8עגבניות מיובשות, מושרות בשמן זית
2כפות בזיליקום טרי קצוץ
1כפית שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון קינואה
מטגנים את הקינואה במשך כ-2 דקות, מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים בסיר מכוסה על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים מגלענים את הזיתים וקוצצים אותם, וחותכים לקוביות את העגבניות. בדקות הבישול האחרונות מוסיפים את הזיתים, העגבניות, השום והבזיליקום, ומתבלים במלח ובפלפל .מערבבים ומגישים חם.