תבשיל דג סלמון ואספרגוס

תבשיל עשיר בטעמים, בריא ומהיר הכנה.

תבשיל דג סלמון ואספרגוס
רכיבים למתכון תבשיל דג סלמון ואספרגוס
1 ק"ג דג סלמון ( ללא עצמות) חתוך לחתיכות גדולות.
מלח, פלפל שחור גרוס
3-4 כפות שמן זית
צרור אספרגוס (ללא הקצה הקשה)
½ כוס עלי בזיליקום
1 לימון חתוך לרבעים
1 פלפל צ'ילי חריף אדום פרוס
3 שיני שום כתוש
1 קופסת אנשובי
2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
אופן הכנת מתכון תבשיל דג סלמון ואספרגוס

בתבנית מסדרים את חתיכות דג הסלמון, מתבלים במלח ופלפל ומזליפים  שמן זית מעליהן. מכניסים ברווחים שהתבנית את כל הרכיבים בסדר אקראי. מתבלים את  הכל אופים בתנור שחומם מראש על חום מירבי של 250 מעלות, כ 15-20 דקות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf