תבשיל פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה

מנה צבעונית של תפוחי אדמה ופלפלים צהובים, נפלאה כתוספת וגם כארוחה.
מתכון תבשיל פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה
רכיבים למתכון תבשיל פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה
 3פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות
 2תפוחי אדמה בינוניים, פרוסים לפרוסות בעובי בינוני
חומץ בן יין
שמן זית לתיבול
מלח ופלפל שחור
שמן זית לטיגון
אופן הכנת מתכון תבשיל פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה
מטגנים את הפלפלים בשמן הזית עד שהם מתחילים לשנות את צבעם. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים מעט (להקפיד שהפרוסות לא יתפוררו). מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומטגנים אותם מעט בשמן בו טוגנו הפלפלים. מורידים מהאש כאשר הם מתחילים להשחים. מסדרים בצלחת הגשה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה ועליהן מניחים את רצועות הפלפלים המטוגנות. מתבלים במלח ובפלפל ושופכים מעל שמן זית וחומץ בן יין. מניחים לירקות לנוח ולספוג טעמים שעתיים לפני ההגשה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf