צ'פאטי – לחם הודי שטוח המזכיר טורטייה

פיתה אותנטית, קלה להכנה מהמטבח ההודי.
מתכון צ'פאטי – לחם הודי שטוח
רכיבים למתכון צ'פאטי – לחם הודי שטוח
500 גר' קמח לבן
  500גר' קמח מלא
  1/2ליטר מים פושרים
1/4 כוס שמן
מלח
אופן הכנת מתכון צ'פאטי – לחם הודי שטוח המזכיר טורטייה
לשים הכל לבצק רך ולא דביק, מחלקים ל- 15 כדורים ומכסים במגבת לחה ל- 20 דקות מנוחה. מחממים מחבת ללא שמן מרדדים כל עיגול במערוך על משטח מקומח וצולים עד התנפחות כ- 1/2 דקה מכל צד.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf