פשטידת ברוקולי

פשטידה צבעונית קלה להכנה.
מתכון פשטידת ברוקולי
רכיבים למתכון פשטידת ברוקולי
1  חב' ברוקולי קפוא (800 גר('
1  שמנת לבישול (10%) שומן
1  גביע (250 גר') גבינה לבנה 5%
 3 ביצים
 4 כפות קמח / קמח תפוחי אדמה
 1.5 כפות אבקת מרק עוף
מלח
פלפל
אופן הכנת מתכון פשטידת ברוקולי
מפשירים את הברוקולי במים חמים ומסדרים בתבנית פרחי ברוקולי גדולים. בקערה מערבבים את השמנת, הגבינה, הביצים והקמח ומתבלים באבקת המרק, המלח והפלפל. יוצקים על הברוקולי. אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כ- 30-40 דקות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf