קציצות עוף ועדשים

מתכון בריא לקציצות עוף בשילוב עדשים, הקציצות עתירות חלבון ובעלות מרקם מיוחד.
מתכון קציצות עוף ועדשים
רכיבים למתכון קציצות עוף ועדשים
 500 גרם עוף טחון
 1 ביצה טרופה
 1 פלפל כתום, קצוץ דק
1/2  כוס עדשים כתומות, מבושלות
1  בצל קטן, קצוץ דק
 1 כף מלח
 פלפל שחור
2  כפות קמח
 שמן קנולה לטיגון
אופן הכנת מתכון קציצות עוף ועדשים
מערבבים היטב את העוף עם הביצה, הפלפל, הקמח, העדשים והבצל. טעמו והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. חממו את השמן במחבת גדולה וטגנו קציצות מהתערובת עד שבשר העוף משנה את צבעו לבהיר יותר. הגישו עם אורז.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf