עוף עם בטטות

תבשיל עוף מתקתק, ללא סוכר. מתכון קל ומהיר הכנה. מגישים עם קוסקוס.

מתכון עוף עם בטטות
רכיבים למתכון עוף עם בטטות

8 כרעיים חצויים
1 בצל חתוך לקוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
1/2 כוס צימוקים/ חמוציות
4 כפות ליצוף
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
6 כפות שמן זית
1/2 כפית קינמון
1 כף אבקת מרק
פלפל גרוס ומלח לפי הטעם

אופן הכנת עוף עם בטטות

לערבב בקערה את הפפריקה, שמן זית, 2 כפות ליצוף ולהוסיף פנימה את חלקי העוף. לערבב היטב את חלקי העוף עם תערובת השמן. במחבת חמה, לטגן את חלקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים ולהוציא מהצלחת. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פנימה 2 כפות ליצוף ותבלינים וכוס אחת של מים. מרתיחים ומוספים את חלקי העוף, מכסים במים ומבשלים כשעה בסיר סגור. מוסיפים לסיר בטטות פטרוזיליה והצימוקים. מערבבים בעדינות ומבשלים כשעה נוספת. מתקנים תיבול ומגישים עם קוסקוס.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf