תבשיל עוף מתקתק, ללא סוכר. מתכון קל ומהיר הכנה. מגישים עם קוסקוס.

רכיבים למתכון עוף עם בטטות
אופן הכנת עוף עם בטטות
לערבב בקערה את הפפריקה, שמן זית, 2 כפות ליצוף ולהוסיף פנימה את חלקי העוף. לערבב היטב את חלקי העוף עם תערובת השמן. במחבת חמה, לטגן את חלקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים ולהוציא מהצלחת. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פנימה 2 כפות ליצוף ותבלינים וכוס אחת של מים. מרתיחים ומוספים את חלקי העוף, מכסים במים ומבשלים כשעה בסיר סגור. מוסיפים לסיר בטטות פטרוזיליה והצימוקים. מערבבים בעדינות ומבשלים כשעה נוספת. מתקנים תיבול ומגישים עם קוסקוס.