כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי

מנה נהדרת וקלה להכנה. מגישים את כבדי העוף על מצע אורז ושעועית ירוקה.

מתכון כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי
רכיבים למתכון כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי

500 גרם כבדי עוף
1 בצל גדול פרוס
מלח, פלפל גרוס
שמן זית לטיגון
1 כף שומשום- להגשה (לא חובה)
1/2 כוס רוטב טריאקי ביתי

אופן הכנת מתכון כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי

מחממים את שמן הזית במחבת. מפלפלים וממליחים את כבדי העוף ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה קלה. מוציאים את כבדי העוף לצלחת ומוסיפים פנימה את הבצל, מתבלים במלח ופלפל גרוס וממשיכים לבשל  כ- 5 דקות. מחזירים את הכבדים למחבת, מוסיפים את רוטב הטריאקי הביתי ומערבבים כ-2 דקות ליצירת זיגוג סביב הכבדים. מפזרים שומשום ומגישים על מצע אורז או פירה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf