תפוחי אדמה צלויים

מתכון קל ומיוחד לתוספת האהובה לצד בשרים ועופות. מתאים גם לאירוח.

תפוחי אדמה צלויים
רכיבים למתכון תפוחי אדמה צלויים
700-800 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים
1 כפית גרידת לימון
1 ראש שום מפורק
טימין טרי
½ כוס שמן זית
30 גרם חמאה
אופן הכנת מתכון תפוחי אדמה צלויים

חותכים את תפוחי האדמה ומכניסים למחבת עם מים רותחים. כשהם רכים מסננים ומניחים בצד שהאדים יבשלו את תפוחי האדמה מעט. במחבת עם שמן זית, צולים את תפוחי האדמה יחד עם החמאה, הטימין, הרוזמרין והשום המפורק. מקפיצים מדי פעם על מנת שהכל ישחים ומגישים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf