כבדי עוף מוקפצים

מנה ארומטית של כבדים, עשירה בטעמים אקזוטיים. מגישים עם אורז וסלט ירוק.

מתכון כבדי עוף מוקפצים
רכיבים למתכון כבדי עוף מוקפצים

500 גרם כבדי עוף נקיים
4 כפות שמן זית
2 פלפלים פרוסים דק (רצוי משני צבעים)
1 בצל פרוס דק
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות ליצוף- ממתיק טבעי ובריא
1 שן שום כתושה
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק
2 ענפי טימין
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל גרוס- לפי הטעם.

אופן הכנת מתכון כבדי עוף מוקפצים

מחממים שמן זית במחבת רחבה, מפלפלים וממליחים את כבדי העוף וצולים כ-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים את כבדי העוף לצלחת. מוסיפים למחבת את הפלפלים והבצל ומזהיבים מעט. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומערבבים. מחזירים את כבדי העוף למחבת, מוסיפים טימין, כוסברה, ליצוף וחומץ בלסמי ומערבבים. מתקנים תיבול וממשיכים לטגן כ- 3 דקות לצמצום הרוטב. מגישים עם אורז וסלט ירוק בצד.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf