ארוחת בשר משובחת בפחות מ- 20 דקות. מנה איכותית ממש כמו במסעדה.

רכיבים למתכון צלי בשר ברוטב פטריות
אופן הכנת מתכון צלי בשר ברוטב פטריות
משמנים את נתח הבשר ומגלגלים בתערובת עשבי התיבול והתבלינים. חותכים לחצי לאורכו של נתח הבשר. מכניסים למחבת טפלון בחום גבוה. מזליפים עוד מעט שמן זית מעל, מטגנים עד להשחמה של כל הצדדים, כשמוכן להוציא לצלחת, מכסים בנייר כסף ובמגבת למנוחה קלה.
הכנת הרוטב:
באותה מחבת, מוסיפים עוד שמן זית ומטגנים את הבצלים והפטריות עד להזהבה קלה. מערבבים פנימה כף של קמח ולאחר מכן יין אדום מערבבים ומצמצמים את הרוטב עד התאדות היין. מוסיפים את ציר העוף והתבלינים ומצמצמים מעט.
להגשה:
פורסים את נתחי הפילה לפרוסות של כ-1 סנטימטר ומסדרים על צלחת הגשה.מוזגים את הרוטב ומגישים לצד תפוחי אדמה צלויים.