גלידה ורדרדה וכיפית, ללא סוכר. מתוך התוכנית " הבית של שי לי" ששודרה בתאריך 26/12/12 בערוץ 2.

רכיבים למתכון גלידת תותים טבעית – שי לי ליפא
החומרים ל-4 מנות:
1 סלסילה (500 גרם) תותים בשלים, חצויים
2 בננות בינוניות בשלות, קלופות וחתוכות
1 סלסילה (500 גרם) תותים בשלים, חצויים
2 בננות בינוניות בשלות, קלופות וחתוכות
לפרוסות עבות
2 כפות ליצוף
2 כפות ליצוף
אופן הכנת מתכון גלידת תותים טבעית – שי לי ליפא
מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
מעבירים למעבד מזון את התותים והבננות הקפואים, מוסיפים ליצוף ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים. אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.