פופקורן מתוק עם שבבי צ'ילי חריף. מתוך התוכנית "הבית של שי לי" ששודרה בתאריך 02/01/2013 בערוץ 2.

רכיבים למתכון פופקורן מתוק – שי לי ליפא
אופן הכנת מתכון פופקורן מתוק – שי לי ליפא
שמים את גרעיני התירס בסיר עם מכסה. מוסיפים כף שמן ומלח ומניחים על אש בינונית. סוגרים את הסיר ומחכים עד שנפסיק לשמוע את רעשי התפוצצות הגרעינים. מדי פעם מנערים את הסיר. ניתן גם להכין שקית פופקורן במיקרוגל- ללא מלח.
לציפוי:
ממיסים בסיר קטן, שוקולד, חמאה וליצוף עד שמתקבל רוטב חלק. מורידים מהאש, מערבבים ומוסיפים את שבבי הצ'ילי. מעבירים את הפופקורן המוכן לקערה גדולה, שופכים מעל את ציפוי השוקולד ומערבבים עם שתי כפות. מעבירים את הפופקורן לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
בתנור מחומם ל 120 מעלות מייבשים את הפופקורן מספר דקות ומגישים מייד.