שוקי עוף ברוטב סויה מתקתק – שי לי ליפא

שוקי עוף מתוקות- מתכון פשוט קל ואהוב על הילדים. מתוך תוכנית שי-לי ליפא ששודרה בתאריך 24/12/12 בערוץ 2

שוקי עוף ברוטב סויה מתקתק – שי לי ליפא
רכיבים למתכון שוקי עוף ברוטב סויה מתקתק – שי לי ליפא

החומרים ל-6 שוקיים:
6 שוקי עוף טריות
לרוטב:
¼ כוס רוטב סויה
¼ כוס ליצוף – ממתיק טבעי ובריא
¼ כוס מיץ תפוזים
2 כפות שמן זית
1 כף שומשום
1 שן שום כתושה

 

אופן הכנת מתכון שוקי עוף ברוטב סויה מתקתק – שי לי ליפא

1. מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
2. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
3. מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים שוקי עוף ומערבבים. משהים כרבע שעה ספיגת טעמים.
4. מניחים את שוקי העוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
5. אופים בתנור החם 25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות, עד ששוקי העוף שחומים ומוכנים.

לצפייה בסרטון מתוך התוכנית- שוקי עוף ברוטב סויה מתקתק – שי לי ליפא

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf