תפוחי אדמה בחמאה

תוספת טעימה ועשירה בחמאה, קלה להכנה ומתאימה לכל ארוחה.

מתכון תפוחי אדמה בחמאה
רכיבים למתכון תפוחי אדמה בחמאה
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים
   לקוביות קטנות
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
½ כפית אגוז מוסקט
אופן הכנת מתכון תפוחי אדמה בחמאה

מבשלים בסיר עם הרבה מים וכף מלח את תפוחי האדמה. מעבירים את תפוחי האדמה המסוננים לפיירקס ומוסיפים מעל את החמאה, שמן הזית, המלח, הפלפל ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב. אופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש בחום בינוני.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf