פסטה ברוטב סיציליאני פיקנטי

מנה קלה להכנה של פסטה סיציליאנית. עשירה בירקות אזוריים עם טעם מופלא.

מתכון פסטה ברוטב סיציליאני פיקנטי
רכיבים למתכון פסטה ברוטב סיציליאני פיקנטי

3 עגבניות
1 חציל
2 פלפלים אדומים
5 שיני שום כתושות
2-3  פלפלי צ'ילי
4 כפות צלפים
50 גרם זיתים שחורים מגולענים חצויים
½ כוס יין פורט
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס- לפי הטעם

 

אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב סיציליאני פיקנטי

חותכים את הירקות לקוביות גדולות. במחבת רחבה מחממים את השמן זית. מזהיבים את הירקות במחבת. מדי פעם מערבבים. כשהירקות מוכנים, מוסיפים למחבת את היין, הצלפים והזיתים ומתבלים.
מבשלים 10 דקות נוספות ויוצקים על פסטה מוכנה.
שימו לב- לא להוסיף יותר מידי מלח כיוון שהזיתים והצלפים יספקו מלח לירקות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf