מרק בצל

מרק צרפתי, קטיפתי וארומטי. מגישים עם צנימי לחם וגבינת גרוייר.

מתכון מרק בצל
רכיבים למתכון מרק בצל

6 בצלים
4 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
3 כפות קמח
6 כוסות ציר מרק עוף
½ כוס יין לבן
4 עלי דפנה
מלח, פלפל שחור טחון- לפי הטעם
להגשה- גבינת פרמז'ן או גבינת גרוייר מגוררת

אופן הכנת מתכון מרק בצל

בסיר גדול מחממים שמן זית וחמאה, חותכים את הבצל לטבעות דקיקות ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שטבעות הבצל משחימות. מערבבים פנימה את הקמח. מוסיפים את ציר המרק, עלה הדפנה והיין ומבשלים עוד כחצי שעה. מגישים עם צנימים ומעט גבינה מגוררת למעלה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf