פסטה עם פראסה

מתכון לפסטה עם פראסה. הפראסה הנקראת גם כרישה, ירק דל קלוריות ממשפחת הבצלים.

מתכון פסטה עם פראסה
רכיבים למתכון פסטה עם פראסה

1 חבילה פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן ומסוננת
2 גבעולי כרישה (פראסה)
1 כפית רוטב סויה
1/3 כוס שמן זית
2 פלפל צ'ילי קצוצים דק ללא גרעינים
10 עלי בזיליקום טרי קרועים גס
2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח ופלפל לבן- לפי הטעם
½ כוס ממי בישול הפסטה

אופן הכנת מתכון פסטה עם פראסה

חותכים את הכרישה לאורכה ואז לפרוסות דקות. במחבת רחבה, מחממים את שמן הזית ומזהיבים את הכרישה, פלפל צ'ילי, רוטב סויה, מלח ופלפל לבן. מוסיפים בצל ירוק ואת מי הבישול של הפסטה.
שופכים את הרוטב על הפסטה, מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמז'ן מגוררת ומגישים חם.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf