הגרסה הטרופית לפלאן המסורתי, טעם חדש ועדכני, טעים וקל להכנה.

רכיבים למתכון פלאן חלב קוקוס
אופן הכנת מתכון פלאן חלב קוקוס
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
בסיר מחממים חלב, חלב קוקוס, ליצוף, תמצית וניל וחלב מרוכז תוך כדי ערבוב מתמיד. מקציפים את הביצים ומוסיפים לתערובת תוך כדי הקצפה. בכלי חסין לחום שופכים את ¼ כוס הליצוף ומעל מוסיפים את תערובת החלב והביצים. עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה. מעבירים למקרר לשעתיים. הופכים בזהירות על צלחת הגשה.