קדירת עוף ואורז בכוסברה

קדירת עוף משביעה וטעימה, ארוחה שלמה של טעמים מפתיעים.

קדירת עוף ואורז בכוסברה
רכיבים למתכון קדירת עוף ואורז בכוסברה

8ירכי עוף ללא העור
1קופסת פטריות טריות פרוסות
 2כוסות אורז לבן
 2בצלים פרוסים
 4שיני שום כתושות
1 כף גרגירי כוסברה
 1כפית כורכום
 1כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 3כוסות ציר עוף
 ½כוס כוסברה טרייה קצוצה- להגשה
4 כפות שמן זית

 

אופן הכנת מתכון קדירת עוף ואורז בכוסברה

בסיר גדול עם מעט שמן זית משחימים את העוף מכל צדדיו, בקדרה גדולה מניחים את האורז והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את חלקי העוף והפטריות ואת ציר העוף. מכסים ומכניסים לתנור לשעה, בחום בינוני. מפזרים מעל את הכוסברה הטרייה ומגישים.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf