רצועות טלה עם ברוקולי

תבשיל עשיר של בשר טלה וירקות.

רצועות טלה עם ברוקולי
רכיבים למתכון רצועות טלה עם ברוקולי

800 גר' בשר טלה חתוך לרצועות
250 גר' ברוקולי מופשר
100 גר' אגוזי קשיו קלויים
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1
פלפל שחור ומלח גס לפי הטעם

אופן הכנת מתכון רצועות טלה עם ברוקולי

בסיר עם מים חמים, חולטים את הברוקולי כ-10 דקות ומסננים. מתבלים את רצועות הטלה במלח ופלפל שחור. במחבת רחבה מטגנים במעט שמן זית את רצועות הטלה עד שישחימו היטב מכל הצדדים. מוסיפים לתוך המחבת את הקשיו, הברוקולי ומיץ הלימון מבשלים על אש קטנה כ1/2 שעה (עד שהבשר יתרכך).

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf