עוגיות שוקולד צ'ילי ללא סוכר

עוגיות ממכרות ומיוחדות, טירוף של טעמים בעוגיה כהה וטעימה במיוחד.

עוגיות שוקולד צ'ילי
רכיבים למתכון עוגיות שוקולד צ'ילי
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר איכותי, שבור לקוביות
1 כוס ליצוף
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
1 כוס קמח
½ כוס אבקת קקאו לא ממותקת
1 כפית אבקת צ'ילי
½ כפית סודה לשתיה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל קאיין
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן הכנת מתכון עוגיות שוקולד צ'ילי

מחממים תנור ל- 200 מעלות. ממיסים חמאה במיקרוגל, ומערבבים פנימה את קוביות השוקולד המריר עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים היטב בקערה את הביצים, תמצית הווניל והליצוף לתערובת תפוחה קלות. מאחדים את שתי התערובות. בקערה נפרדת מערבבים, קמח, אבקת קקאו, קינמון, אבקת צ'ילי, סודה לשתיה, מלח ופלפל קאיין. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הביצים ומערבבים בעדינות. מוסיפים פנימה את נטיפי השוקולד צ'יפס. יוצרים כדורים קטנים ומשטחים מעט. מניחים במרחקים גדולים על נייר אפייה, ואופים כ- 15 דקות. מצננים ומעבירים לכלי הגשה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf