דג בורי עם זיתים

מתכון נפלא לדג בורי בניחוח זיתים ויין, מרענן וקל להכנה.
מתכון דג בורי עם זיתים
רכיבים למתכון דג בורי עם זיתים
6 דגי בורי, חתוכים לפילטים (נתחי פילה) ונקיים מעצמות
¾ כוס זיתים שחורים מגולענים
¼ כוס שמן זית
חופן בזיליקום
¼ כוס יין אדום יבש
שמן זית לטיגון
אופן הכנת מתכון דג בורי עם זיתים
במעבד מזון טוחנים את הזיתים, שמן הזית, הבזיליקום והיין למחית. מטגנים את הפילטים בשמן זית, כשלוש דקות מכל צד. מניחים את הפילטים בצלחת הגשה ומורחים עליהם את ממרח הזיתים.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf