תבשיל קציצות בשר ואפונה

ארוחה מזינה ומשביעה, עשירה בטעמים וקלה להכנה.

תבשיל קציצות בשר ואפונה
רכיבים למתכון תבשיל קציצות בשר ואפונה
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות פירורי לחם
2 ביצים
תבלינים: מלח, פלפל, קינמון, כמון, פפריקה מתוקה
 
לרוטב:
4 כפות זית
1 בצל קצוץ
500 גרם אפונה
½ כוס שמיר קצוץ
אבקת מרק עוף
מלח, פלפל
1 כוס מים
אופן הכנת מתכון תבשיל קציצות בשר ואפונה
מערבבים יחד את כל החומרים המיועדים לקציצות, יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עד להזהבה קלה מכל צד. (ניתן להוסיף לתערובת הקציצות 4 כפות קוסקוס לאווריריות).
לרוטב: בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את האפונה, אבקת המרק, המים ומתבלים. מוסיפים לסיר את הקציצות ומפזרים את השמיר הקצוץ למעלה. מכינים קוסקוס על פי הוראות היצרן. שמים בכל צלחת קוסקוס ומעל קציצות עם רוטב. בתיאבון
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf