ארוחה מזינה ומשביעה, עשירה בטעמים וקלה להכנה.

רכיבים למתכון תבשיל קציצות בשר ואפונה
אופן הכנת מתכון תבשיל קציצות בשר ואפונה
מערבבים יחד את כל החומרים המיועדים לקציצות, יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עד להזהבה קלה מכל צד. (ניתן להוסיף לתערובת הקציצות 4 כפות קוסקוס לאווריריות).
לרוטב: בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את האפונה, אבקת המרק, המים ומתבלים. מוסיפים לסיר את הקציצות ומפזרים את השמיר הקצוץ למעלה. מכינים קוסקוס על פי הוראות היצרן. שמים בכל צלחת קוסקוס ומעל קציצות עם רוטב. בתיאבון