מתכון חורפי נפלא הממלא את הבית בניחוח איטלקי. מצויין גם לאירוח.

רכיבים למתכון אוסובוקו טלה חגיגי
אופן הכנת מתכון אוסובוקו טלה חגיגי
בסיר גדול מבשלים מיץ לימון, ליצוף, רוזמרין וציר בשר כ-5 דקות, את נתחי הבשר ממליחים מעט ומקמחים. מטגנים אותם מספר דקות מכל צד, להשחמה. בסיר גדול מניחים את פרוסות הבשר, ומעל שופכים את תערובת הנוזלים שהכנו. מוסיפים תיבול של מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מבשלים שעתיים על אש קטנה, מוסיפים תפוחי עץ ומבשלים עוד 20 דקות