אוסובוקו טלה חגיגי

מתכון חורפי נפלא הממלא את הבית בניחוח איטלקי. מצויין גם לאירוח.

מתכון אוסובוקו טלה חגיגי
רכיבים למתכון אוסובוקו טלה חגיגי

2 ק"ג אוסובוקו עגל, חתוך ל-6 פרוסות
1 כוס ליצוף
½ כוס מיץ לימון
1 גבעול רוזמרין
1 ליטר ציר בשר
קמח לקימוח
שמן לטיגון
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 תפוחי עץ גראנד סמית קלופים וחתוכים לשמיניות

אופן הכנת מתכון אוסובוקו טלה חגיגי

בסיר גדול מבשלים מיץ לימון, ליצוף, רוזמרין וציר בשר כ-5 דקות, את נתחי הבשר ממליחים מעט ומקמחים. מטגנים אותם מספר דקות מכל צד, להשחמה. בסיר גדול מניחים את פרוסות הבשר, ומעל שופכים את תערובת הנוזלים שהכנו. מוסיפים תיבול של מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מבשלים שעתיים על אש קטנה, מוסיפים תפוחי עץ ומבשלים עוד 20 דקות

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf