עוגת שוקולד וגבינה ללא סוכר

עוגת גבינה ללא סוכר, טעימה ומלאה בטעמי שוקולד חזקים, נהדרת לאירוח.
עוגת שוקולד וגבינה
רכיבים למתכון עוגת שוקולד וגבינה
250 גרם ביסקוויטים ללא סוכר, מרוסקים
½ כפית קינמון
150 גרם חמאה מומסת
400 גרם שוקולד מריר
¾ כוס ליצוף
1 שמנת מתוקה
750 גרם גבינת שמנת
2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
1 כפית תמצית וניל
300 גרם שמנת חמוצה
 
לציפוי – אבקת קקאו לא ממותקת
אופן הכנת מתכון עוגת שוקולד וגבינה
בקערה מערבבים ביסקוויטים, קינמון וחמאה לתערובת חולית ומהדקים לתחתית התבנית. מניחים את התבנית במקרר ל- 30 דקות. בקערה מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים פנימה בעדינות, ליצוף, גבינת שמנת, אבקת קקאו, תמצית וניל ושמנת חמוצה, ומקפלים לתערובת אחידה. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר, ומקפלים בעדינות לתערובת הגבינה. מעבירים לתבנית ומשטחים את התערובת מעל תחתית הביסקוויטים. מצננים במקרר כ- 3 שעות. לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf