אטריות סובא מוקפצות עם טופו

מתכון קל, בריא ומהיר הכנה, עשיר בטעמים מן המזרח.
מתכון אטריות סובא מוקפצות עם טופו
רכיבים למתכון אטריות סובא מוקפצות עם טופו
1 חב' אטריות סובא מוכנות עפ"י הוראות היצרן ומסוננות
2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
1 פלפל אדום פרוס דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
½ צרור כוסברה קצוצה גס
1 חב' טופו ארוז בואקום – חתוך לקוביות גדולות
3 כפות שמן שומשום / שמן בוטנים
4 כפות רוטב סויה
1 כף ליצוף
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מעט שבבי צ'ילי גרוס
אופן הכנת אטריות סובא מוקפצות עם טופו
מחממים את השמן במחבת ווק (מחבת מיוחדת המיועדת להקפצת ירקות). מוסיפים פנימה את הבטטות, הפלפל האדום, שיני השום והטופו ומקפיצים כ- 4 דקות. מוסיפים את שבבי הצ'ילי, הבצל הירוק, רוטב הסויה, הליצוף והג'ינג'ר. מכבים את האש ומוסיפים פנימה את הכוסברה הקצוצה והאטריות המוכנות. מערבבים היטב ומגישים מיד.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf