אפונה בנענע

תוספת קלה ומרעננת לארוחות הקיץ.
מתכון אפונה בנענע
רכיבים למתכון אפונה בנענע
2 חבילות אפונה עדינה קפואה, מופשרת
4 כפות שמן זית
1 כפית ליצוף
4 גבעולי נענע קצוצים
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת המתכון אפונה בנענע
מניחים את האפונה, שמן הזית והליצוף בסיר ומכסים. מחממים על להבה בינונית כ-7 דקות. מדי פעם בוחשים בעדינות- להיזהר לא למעוך את האפונה. לקראת סוף הבישול, מפזרים את הנענע ומתבלים. מגישים חם בתוספת אורז.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf