בואיקוס בולגרי

מאפה בולגרי בעל ניחוח עז של מאפה טרי וגבינות מבעבעות. מאפה לאירוח יחד עם סלט ירוק בצד וכוס יין לבן.
מתכון בואיקוס בולגרי
רכיבים למתכון בואיקוס בולגרי
2 אשל
1 גבינה 5% (250 גרם)
1 קוטג'
3 ביצים גדולות
2½ כוסות קמח
½ כוס שמן קנולה
300 גר' גבינה בולגרית מגוררת
150 גר' קשקבל מגוררת לזרייה
אופן הכנת מתכון בואיקוס בולגרי
מערבבים הכל יחד, מלבד גבינת הקשקבל, מכניסים לפיירקס משומן, זורים מעל את הקשקבל ואופים ב- 180 מעלות כ- 40- 30 דקות בתנור שחומם מראש.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf