בטטה בשמן זית ולימון

סלט רענן ונפלא של בטטות טריות המתובלות קלות. צורה שונה לאכול את הירק שאנחנו מכירים תמיד מבושל או אפוי. נפלא כתוספת לסלט ירוק או בשרים.
מתכון בטטה בשמן זית ולימון
רכיבים למתכון בטטה בשמן זית ולימון
3-4 בטטות בינוניות
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
עירית קצוצה
מלח
 3כפות חומץ בלסמי
אופן הכנת מתכון בטטה בשמן זית ולימון
קולפים את הבטטות ובעזרת קולפן פורסים אותן לאורך לפרוסות דקות. מסדרים את פרוסות הבטטה בכלי פלסטיק, שופכים מעל שמן זית ומיץ לימון. מוסיפים את השום, סוגרים את הכלי ומנערים היטב. מניחים לעמוד בצד כשעה אחת. מעבירים לצלחת הגשה, שופכים מעל חומץ בלסמי.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf