מנה מזינה וטעימה, בקר ברוטב עגבניות עשיר וירקות.

רכיבים למתכון בקר ברוטב עגבניות
אופן הכנת מתכון בקר ברוטב עגבניות
טוחנים את העגבניות הקלופות שבקופסה במעבד מזון. מחממים כף שמן בסיר לחום גבוה, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לקבלת השחמה קלה מכל הצדדים. מתבלים את קוביות הבשר במלח. מערבבים קלות ומוסיפים את העגבניות ו- ½ ליטר מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה בסיר גלוי ללא מכסה. מטגנים את קוביות תפו"א בשמן הזית עד להזהבה יפה ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים את הרוזמרין לתבשיל וממשיכים לבשל כשעה ורבע נוספות. מכבים, מוסיפים את השום והפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים מעט.