בראוניז שוקו- גבינה ללא סוכר

שילוב ייחודי של צבעים וטעמים, מתכון נפלא וטעים במיוחד.
מתכון בראוניז שוקו- גבינה
רכיבים למתכון בראוניז שוקו- גבינה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
200 גרם חמאה
3 ביצים
1 כוס ליצוף
½ כוס קקאו
2/3 כוס קמח
 
לשכבת הגבינה:
250 גרם גבינה לבנה
½ כוס ליצוף
½ מיכל שמנת מתוקה
1 ביצה
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנת מתכון בראוניז שוקו- גבינה
ממיסים בסיר קטן חמאה ושוקולד לתערובת אחידה. מסירים מהאש וטורפים פנימה את הביצים, אחת אחת. מוסיפים את הליצוף, הקקאו והקמח ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
 
לשכבת הגבינה:
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי שכבת הגבינה לתערובת אחידה. עם כף יוצקים איים לבנים על תערובת השוקולד ואופים בחום בינוני 40 דקות. מצננים במקרר למשך לילה.
חותכים לריבועים ומגישים בטמפרטורת החדר.
 
 
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf