שילוב ייחודי של צבעים וטעמים, מתכון נפלא וטעים במיוחד.

רכיבים למתכון בראוניז שוקו- גבינה
אופן הכנת מתכון בראוניז שוקו- גבינה
ממיסים בסיר קטן חמאה ושוקולד לתערובת אחידה. מסירים מהאש וטורפים פנימה את הביצים, אחת אחת. מוסיפים את הליצוף, הקקאו והקמח ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
לשכבת הגבינה:
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי שכבת הגבינה לתערובת אחידה. עם כף יוצקים איים לבנים על תערובת השוקולד ואופים בחום בינוני 40 דקות. מצננים במקרר למשך לילה.
חותכים לריבועים ומגישים בטמפרטורת החדר.