עוגה ריחנית וחורפית בטעם תפוז, קלה להכנה וללא סוכר.

רכיבים למתכון עוגת תפוזים
אופן הכנת מתכון עוגת תפוזים
מפרידים את החלבונים מהחלמונים, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. בקערה נפרדת מערבבים את שאר הרכיבים לתערובת אחידה ומוסיפים את קצף החלבונים בתנועות עטיפה. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה, או לשתי תבניות מלבניות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ- 30 דקות.
ניתן להזליף עוד מעט מהליצוף לאחר האפייה או לזרות אבקת סוכר מלמעלה.