ברבוניות אפויות על סלט שמנת ומלפפונים

ברבוניות טריות בתוספת של סלט מרענן, תענוג לחיך.
מתכון ברבוניות אפויות על סלט שמנת ומלפפונים
רכיבים למתכון ברבוניות אפויות על סלט שמנת ומלפפונים
½ ק"ג פילה ברבוניה
½ כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
7 מלפפונים קטנים
2 גביעי שמנת חמוצה
½ צרור שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן הכנת מתכון ברבוניות אפויות על סלט שמנת ומלפפונים
חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת. מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל. משמנים תבנית אפייה, מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית ,מתבלים במלח ובפלפל. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ- 5 דקות. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf