עוגת סוויטי תפוח וקינמון
עוגה טעימה וחגיגית ללא סוכר, ארומטית ונפלאה, עשירה ב-EGCG, מתאימה לאירוח ולראש השנה.

1 כוס סוויטי תפוח קינמון [1]
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
½ כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית מלח
½ כוס מים חמימים
1 כוס שמן קנולה
1 כוס אגוזי מלך טחונים (אפשרי)
1 כפית קינמון [2]
לערבב את כל החומרים בקערה, לצקת לתבנית משומנת (או לשתי תבניות אינגליש קייק) ולאפות כ- 35 דקות בחום של 180 מעלות, בתנור שחומם מראש.