עוגה לחה ועסיסית מסולת, קלאסית וטעימה.

רכיבים למתכון עוגת סולת
אופן הכנת מתכון עוגת סולת
מערבבים את כל הרכיבים יחד, למעט התמרים. מעבדים לעיסה אחידה ובסוף מחלקים אותה לשתיים. משמנים תבנית עגולה. מניחים חצי מכמות הבצק לתבנית ומהדקים לדפנות. מפזרים מעל את התמרים ומעל את שאר הבצק. חותכים את העוגה לריבועים ומכניסים לאפייה בחום בינוני בתנור שחומם מראש ל- 50 דקות. לסירופ: מרתיחים 1/2 כוס מים עם 1/2 כוס ליצוף/ ליצוף ברי ומיץ מלימון אחד עד לקבלת סירופ. כשהעוגה מוכנה יוצקים מעל העוגה ומצננים מעט לפני ההגשה.