עוגה ספוגית ועסיסית ללא סוכר עם ניחוחות של וניל וקינמון.

רכיבים למתכון עוגת וניל וקינמון
אופן הכנת מתכון עוגת וניל וקינמון
מקציפים ביצים עד לקבלת קצף בהיר, מוסיפים את הליצוף, השמן והחלב/מיץ התפוזים. מוסיפים את כל שאר הרכיבים מלבד הקינמון. יוצקים 3/4 מהבלילה לתבנית משומנת, לשארית הבלילה מוסיפים את הקינמון ויוצקים מעל התערובת הבהירה שכבר בתבנית. ניתן לערבב בעדינות בין שתי הבלילות בכדי ליצור מראה יפה (של עוגת שיש). לאפות בחום של 180 מעלות כ-45 דק'.