עוגה חגיגית ללא סוכר בעלת שילוב טעמים מושלם, לאירוח ולארוחות חג.

רכיבים למתכון עוגת ליצוף פרג ויין -טעימה ומשכרת
אופן הכנת מתכון עוגת ליצוף פרג ויין -טעימה ומשכרת
מחממים את התנור לחום בינוני נמוך 160-170 מעלות, משמנים את התבנית ומקמחים קלות, מקציפים חלבונים עם קורט מלח עד היווצרות קצף יציב. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים, השמן, היין והליצוף לתערובת אחידה, מוסיפים את כל שאר רכיבי העוגה ומקפלים את התערובת בעדינות לתוך תערובת קצף החלבונים. יוצקים לתבנית משומנת ואופים 50-60 דק' בחום בינוני.