חזה עוף ברוטב שום ופטריות, מנה קלאסית. מגישים עם אורז או פירה

רכיבים למתכון עוף ברוטב שום ופטריות
אופן הכנת מתכון עוף ברוטב שום ופטריות
מתבלים את הקמח במלח ופלפל. טובלים את העוף בתערובת ומנערים ממנו קמח עודף. מחממים את השמן בחום בינוני ומטגנים את העוף עד שיקבל צבע שחום בצד אחד, מוסיפים את השום והפטריות, הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף יהיה שחום גם בצידו השני. ניתן לשפוך את שארית השמן. מוסיפים את החומץ, מרק העוף, עלי הדפנה והטימין, מכסים וממשיכים להרתיח על אש קטנה למשך כ- 25 דקות.