מנה נהדרת וקלה להכנה. מגישים את כבדי העוף על מצע אורז ושעועית ירוקה.

רכיבים למתכון כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי
500 גרם כבדי עוף
1 בצל גדול פרוס
מלח, פלפל גרוס
שמן זית לטיגון
1 כף שומשום- להגשה (לא חובה)
1/2 כוס רוטב טריאקי ביתי
אופן הכנת מתכון כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי
מחממים את שמן הזית במחבת. מפלפלים וממליחים את כבדי העוף ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה קלה. מוציאים את כבדי העוף לצלחת ומוסיפים פנימה את הבצל, מתבלים במלח ופלפל גרוס וממשיכים לבשל כ- 5 דקות. מחזירים את הכבדים למחבת, מוסיפים את רוטב הטריאקי הביתי ומערבבים כ-2 דקות ליצירת זיגוג סביב הכבדים. מפזרים שומשום ומגישים על מצע אורז או פירה.