ישראל אהרוני מכין מנה ראשונה נפלאה, שכיף להגיש לאורחים, סלט של עלים ירוקים ותפוחים עם נתחי פורל צלויים במחבת ומזוגגים ברוטב משגע. מהתוכנית " אהרוני מבשל" ששודרה בתאריך 16.8.2013 בערוץ 10.

רכיבים למתכון סלט ירוק עם נתחי פורל מזוגגים בחרדל וליצוף
אופן הכנת מתכון סלט ירוק עם נתחי פורל מזוגגים בחרדל וליצוף
הדגים: מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. חותכים את הפלטים לנתחים באורך 3 ס"מ.
ממליחים ומפלפלים את הדגים וצורבים אותם במחבת קלות, משני הצדדים.
הרוטב: מערבבים בקערה את החרדל, הליצוף, מיץ הלימון, הסויה והטימין.
יוצקים למחבת כמחצית מכמות הרוטב. מוסיפים לשאר הרוטב 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
שמים בקערה את העלים הירוקים והתפוחים, יוצקים מעל את רוטב הוויניגרט ומערבבים בעדינות.
מוסיפים לסלט את הדגים ומגישים.