אהרוני מכין קינוח עשיר של פירות יבשים ביין אדום ותבלינים שניתן להגיש חם או קר, תלוי בעונה.
מהתוכנית " אהרוני מבשל" ששודרה בתאריך 22.3.13 בערוץ 10.

רכיבים למתכון פירות יבשים ביין אדום ותבלינים- אהרוני
אופן הכנת מתכון פירות יבשים ביין אדום ותבלינים- אהרוני
שופכים את היין וכל התבלינים לסיר ומביאים לרתיחה.
מכניסים לסיר את הפירות היבשים ומביאים שוב לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה 30-45 דקות, או עד שהפירות מתרככים.
נותנים למנה להצטנן מעט ואז מחלקים למנות אישיות בכוסות הגשה
ניתן להגיש את הקינוח קר עם כדור גלידה או סורבה לכל כוס.