עוגה טעימה וארומטית, קלה להכנה. מגישים עם גלידת וניל ופירות חתוכים.

רכיבים למתכון עוגת לימון עסיסית
אופן הכנת מתכון עוגת לימון עסיסית
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מקציפים חמאה לקצף יציב, מוסיפים ביצים בהדרגה וממשיכים להקציף.
מוסיפים ליצוף, שקדים טחונים, פרג, גרידת לימון, מיץ לימון וקמח.
מערבבים מעט, רק עד שנוצרת בלילה אחידה.
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות.
להכנת הסירופ- מחממים בסיר את הליצוף, מיץ הלימון וגרידת הלימון על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמתקבל רוטב סמיך יותר.
כשהעוגה מוכנה מוציאים מן התנור ומטפטפים את רוטב הליצוף בצורה שווה על כל העוגה