כבדי עוף ברוטב טריאקי ביתי
מנה נהדרת וקלה להכנה. מגישים את כבדי העוף על מצע אורז ושעועית ירוקה.

500 גרם כבדי עוף
1 בצל גדול פרוס
מלח, פלפל [1] גרוס
שמן זית לטיגון
1 כף שומשום [2]- להגשה (לא חובה)
1/2 כוס רוטב טריאקי [3] ביתי
מחממים את שמן הזית במחבת. מפלפלים וממליחים את כבדי העוף ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה קלה. מוציאים את כבדי העוף לצלחת ומוסיפים פנימה את הבצל, מתבלים במלח ופלפל גרוס וממשיכים לבשל כ- 5 דקות. מחזירים את הכבדים למחבת, מוסיפים את רוטב הטריאקי [3] הביתי ומערבבים כ-2 דקות ליצירת זיגוג סביב הכבדים. מפזרים שומשום [2] ומגישים על מצע אורז או פירה.